Dilluns 24 de Juny
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-05-2018

L'Ajuntament de Balaguer renova el conveni amb el Centre Excursionista de Balaguer per millorar l'equipament de boulder i rocòdrom que es troba al pavelló del molí de l'esquerrà.

Recentment, els membres de la junta directiva del Centre Excursionista de Balaguer i socis compromissaris que formen la secció d’escalada dins del mateix club, han renovat el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Balaguer. 
 
L’alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal i la regidora d’esports, Gemma Vilarasau, van atendre les seves intencions i es van parlar les bases d’un conveni que ha de ser el punt de partida i un exemple entre la corporació municipal i la resta d’entitats esportives de la ciutat. 
 
Aquest conveni redacta la voluntat del CEB de millorar l’equipament de boulder i rocòdrom que es troba al pavelló del molí de l’esquerrà. D’aquesta manera es podrà potenciar l’equipament i promoure el seu ús. També es garanteix el control i ús de l’equipament a càrrec del membres socis de l’entitat amb la garantia de poder comptar amb unes vies ben preparades per l’activitat. 
 
Per la seva banda, l’Ajuntament de Balaguer marca la línia continuista d’un camí garantit a l’èxit en un equipament a l’alça.  
 
Així mateix, es van atendre altres necessitats i futurs projectes esportius vinculats amb l’escalda, com la millora de serveis en la instal·lació, i la possibilitat de presentar un projecte d’ampliació del mateix equipament.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt