Web en reformes

Dijous 16 d'Agost
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

24-05-2018

Balaguer continua recuperant-se dels desperfectes causats per la tempesta del passat dilluns. Ahir va caure un mur d'un magatzem, afectat pels efectes dels aiguats i tŔcnics municipals han visitat l'edifici aquest matÝ per valorar la perillositat de la re

Foto de l'edifici

Balaguer continua recuperant-se dels desperfectes causats per la tempesta del passat dilluns. Ahir va caure un mur d’un magatzem, afectat pels efectes dels aiguats i tècnics municipals han visitat l’edifici aquest matí per valorar la perillositat de la resta de murs. 

Els propietaris ja havien avisat l’ajuntament del mal estat del mur i havien començat les tasques per falcar-lo i evitar la caiguda. Així i tot, durant aquesta operació el mur va cedir provocant la caiguda de gran part de les runes sobre el camí escolar del carrer del Erals, on es troba ubicat el magatzem. 

Els tècnics de l’Oficina Tècnica de l’ajuntament han valorat aquet matí la perillositat de la resta de l’edifici i han parlat amb els propietaris per solucionar els desperfectes. 

Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde Jordi Ignasi Vidal a Ràdio Balaguer. 

Àudio 

Pel que fa a la piscina, des del servei d’esports s’espera que pugui estar funcionant amb total normalitat el proper dimarts, després que els encarregats de la instal·lació hagin decidit buidar-la, netejar-la i tornar-la a omplir, fet que estalvia temps i diners respecte a filtrar l’aigua existent. 

Quant a la resta d’afectacions, aquest matí operaris municipals netejaven algunes restes de fang de la plaça del Mercadal i l’alcalde Jordi Ignasi Vidal ha confirmat que ja han estat resoltes la resta d’afectacions com la inundació als soterranis de l’ajuntament, on a més s’està treballant per assegurar les zones susceptibles de tornar a provocar problemes en cas de pluges abundants.

Àudio 

Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=6692


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt