Divendres 26 d'Abril
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

24-05-2018

El consell comarcal de la Noguera dˇna llum verda al projecte de construcciˇ de tres dics nous al dip˛sit controlat de residus de Balaguer. La mesura permetrÓ millorar l'a´llament dels vasos actuals, evitarÓ problemes de despreniments i n'augmentarÓ la ca

El consell comarcal de la Noguera ha donat llum verda al projecte de construcció de tres dics nous al dipòsit controlat de residus de Balaguer. Així ho ha confirmat la presidenta del consell comarcal de la Noguera, Concep Cañadell, que assegura també que la mesura permetrà millorar l’aïllament dels actuals vasos, evitarà problemes de despreniments i n’augmentarà la capacitat. 

Àudio 

El projecte compta amb un pressupost de 350.000 euros i per dur-lo a terme el consell confia en rebre una ajuda  de 250.000 euros per part de l’Agència Catalana de Residus de Catalunya. 

Àudio  

D’altra banda, la presidenta comarcal assegura que mantenen converses amb FCC perquè com més aviat millor comenci el desplegament del nou servei de recollida de residus. L’empresa té com a màxim fins a l’octubre per implementar el nou sistema. 

Àudio 

Precisament, l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, confia que el nou sistema de recollida de residus incrementi el reciclatge i, per tant, ajudi a allargar la vida de l’abocador. 

Àudio 

D’altra banda, el consell comarcal ha repartit en el darrer mes contenidors nous als municipis d’Oliola i Vilanova de l’Aguda, dos municipis que per la seva tipologia no entraran en el sistema d’illes de contenidors.

Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=6692


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt