Dijous 21 de Març
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

12-06-2018

La Biblioteca donarà el tret de sortida el proper dilluns als participants del 1r Bibliotrivial. Es tracta d'una activitat de foment de la lectura. El Bibliotrivial prèn el relleu del Rally de la Biblioteca amb l'objectiu d'engrescar als petits lectors.

 
El dilluns dia 18 de juny a les 5 de la tarda es donarà el tret de sortida als participants del 1r Bibliotrivial. Es tracta d’una activitat de foment de la lectura adreçada a infants d’entre 5 i 12 anys, o lectors de llibres adreçats a aquestes edats, classificats en tres categories diferents: de 5 a 6 anys, de 7 a 9 anys i de 10 a 12 anys.
 
El Bibliotrivial prèn el relleu del Rally de la Biblioteca que després de 4 anys  d’èxit, ha volgut renovar-se per engrescar als petits lectors.
 
El Bibliotrivial consta de 8 etapes que es corresponen als 8 formatgets de la fitxa del Trivial. Cada formatget és una tipologia de llibre, diferent segons la categoria del participant. Així doncs, si parlem dels infants de 10 a 12 anys, per exemple, trobem aquestes categories.
 
- TARONJA: llibres protagonitzats per colles d’amics
- GROC: llibres protagonitzats per personatges fantàstics
- VERD: llibres de coneixements
- BLAU: llibres d’aventures o de viatges
- VERMELL: llibres de poesia
- FÚCSIA: històries realistes
- LILA: llibres d’intriga
- BLAU MARÍ: còmics
 
Quan els participants aconsegueixin els 8 formatgets caldrà que superin un qüestionari sobre el funcionament de la Biblioteca. Si ho fan amb èxit, hauran acabat el joc.
 
El Bibliotrivial finalitzarà el 13 d’octubre i el dijous dia 25 d’octubre a la tarda, tindrà lloc la festa de cloenda per a tots els participants on es farà el sorteig de premis entre tots els finalistes que hagin acabat el joc amb èxit.
 
Tots els que hi vulguin participar cal que facin la inscripció a la Biblioteca i sol•licitin el passaport que certificarà que van aconseguint els diferents formatgets de colors.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt