Dijous 21 de Març
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

13-06-2018

El dijous 21 de juny l'Escola Municipal de Música de Balaguer farà una jornada de portes obertes, en motiu del Dia Internacional de la Música. Durant aquesta setmana també realitza les audicions trimestrals.

L’Escola Municipal de Música de Balaguer, amb la col•laboració de l’AMPA de l’EMMB, obrirà les seves portes a tot el públic de la ciutat el dijous 21 de juny coincidint amb el Dia Internacional de la Música. 
 
La jornada de portes obertes es farà de 2/4 de 7  de la tarda i fins a 2/4 de 9 del vespre i els assistents podran visitar les instal•lacions de l’escola i també podran gaudir de diverses actuacions a càrrec de les diferents formacions musicals que conviuen en el centre.
 
L'Escola Municipal de Música de Balaguer va ser creada l'any 1979 i, després d'estar ubicada en diferents immobles del centre històric, l'any 1998 s'inaugurava la nova Escola a l'Edifici Cultural del carrer del Miracle (antiga Escola Pia), amb unes instal•lacions modèliques per al bon funcionament i aprenentatge dels seus alumnes. Un equipament modern que compta amb grans aules de música per a l'assaig d'orquestra i conjunt coral, i deu aules mono instrumentals, ideals per a un ensenyament i seguiment individualitzats de cada alumne de l'Escola.
 
L’Escola de Música participa activament en diferents esdeveniments al llarg de l’any, amb concerts i audicions de la pròpia escola,  concerts de nadales a les residències, la Nit de Llegendes, trobades escolars, el cicle Jazz al pati o la participació recent al concert multitudinari aquest passat cap de setmana a Barcelona en motiu del 25è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música. 
 
D’altra banda, l’Escola Municipal de Música de Balaguer organitza durant tota aquesta setmana les audicions trimestrals on participen tots els alumnes d’instrument del centre. Les audicions tenen lloc al Casal Cívic del Carrer Miracle a partir de ¼ de 9 del vespre.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt