Dilluns 18 de Febrer
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-06-2018

Balaguer presenta aquest dissabte la primera fase de les obres que s'han fet en el marc del projecte 'Millora de l'accessibilitat del turisme cultural a la Balaguer medieval'.

Balaguer presenta aquest dissabte la primera fase de les obres que s’han fet en el marc del projecte “Millora de l’accessibilitat del turisme cultural a la Balaguer medieval” finançat per l’Ajuntament de Balaguer i el departament d’Empresa i Coneixement  de la Generalitat de Catalunya a través de les subvencions per ens locals de Catalunya per al desenvolupament de Plans de foment territorial del turisme. 
 
Aquest és un projecte quadriennal que es va iniciar al 2016 i acabarà el proper 2019.
 
La presentació es farà a partir de les 18 hores amb un recorregut que començarà davant de l’ajuntament on es donaran a conèixer com la nova senyalització turística i monumental. Després els assistents es dirigiran cap a la Reguereta.
 
Jordi Ignasi Vidal és l’alcalde de Balaguer.
 
Àudio. 
 
Seguidament, el recorregut continuarà cap al nou punt d’informació turística que s’ha habilitat a l’edifici mudèjar de l’església de Santa Maria la Major. En aquest espai es projectarà un audiovisual de presentació de l’església gòtica de Santa Maria en quatre idiomes.
 
Àudio. 
 
També a Santa Maria es lliurarà l’acreditació de guies oficials de la ciutat als participants en el curs de la borsa de guies que va tenir lloc durant els mesos de març i abril. Segons l’alcalde, es tracta de 12 guies que permetran fer visites guiades en set idiomes diferents.
 
Àudio. 
 
Jordi Ignasi Vidal assegura que aquests guies i tot el projecte de desenvolupament turístic que sestà duent a terme aquí a la ciutat han de potenciar l’arribada de més turistes en un moment en què Balaguer, diu l’alcalde, s’està posicionant cada cop més com a destí turístic.
 
Àudio. 
 
Actualment segueixen les obres derivades de les accions d’aquest pla de millora, com els treballs d’urbanització del carrer de la Botera. L’objectiu de l’ajuntament es presentar la segona fase de les obres l’any que ve.
 
L’acte de demà s’acabarà amb un tast de coca de samfaina i una copa de cava.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt