Divendres 24 de Maig
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-06-2018

MILLORA DE L'ACCESSIBILITAT DEL TURISME CULTURAL A LA BALAGUER MEDIEVAL.

Balaguer ha presentat aquest dissabte les obres de la primera fase del projecte “Millora de l’accessibilitat del turisme cultural a la Balaguer medieval”.
 
La presentació, oberta a tothom, ha començat amb un recorregut que s’ha iniciat davant de l’ajuntament on s’ha donat a conèixer la nova senyalització turística i monumental. Després els assistents s’han dirigit cap a la Reguereta i d’allà s’han traslladat al nou punt d’informació turística que s’ha habilitat a l’edifici mudèjar de l’església de Santa Maria, un dels punts més visitats de la ciutat.
 
Allà mateix s’ha projectat un vídeo promocional i s’han lliurat les acreditacions de guies oficials de la ciutat als participants en el curs de la borsa de guies que va tenir lloc durant els mesos de març i abril. Es tracta de 12 guies que permetran fer visites guiades en set idiomes diferents.
 
Segons l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, aquests guies i tot el projecte de desenvolupament turístic que s’està duent a terme han de potenciar l’arribada de més turistes en un moment en què Balaguer, diu l’alcalde, s’està posicionant cada cop més com a destí turístic.
 
Actualment segueixen les obres derivades de les accions d’aquest pla de millora, com els treballs d’urbanització del carrer de la Botera i, un cop s’aprovin els pressupostos, començarà la segona fase del projecte que contempla la millora de la recepció del Museu i l’Oficina de Turisme, el carrer de Santa Maria, l’adequació d’un espai per autocaravanes, la segona fase de l’enllumenat de la muralla i la falda de Santa Maria.
 
L’objectiu de l’ajuntament és presentar la finalització d’aquests treballs a al ciutadania durant l’any que ve.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt