Dilluns 18 de Febrer
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

09-07-2018

La companyia de comèdies Crisi Perpètua de Balaguer ofereix aquest estiu classes de teatre, concretament es faran classes d'expressió corporal, dicció, interpretació i introducció al cant i a la dansa

La companyia de comèdies Crisi Perpètua de Balaguer ofereix aquest estiu classes de teatre.
 
Es tracta d’una iniciativa que ja es va fer l’any passat i que el que pretén, sobretot, és que els que hi desitgin es puguin iniciar en el món del teatre passant una bona estona.
 
Les classes s’impartiran els dimarts i divendres a la tarda, i es conformaran diferents grups segons l’edat del participants a partir dels 8 anys.
 
Rafel Molina és el director de la Crisi.
 
Àudio. 
 
En aquest taller es faran classes d’expressió corporal, dicció, interpretació i introducció al cant i a la dansa. Ho comenta tot seguit la professora que impartirà les classes, Jasmina Benza.
 
Àudio. 
 
El taller es farà del 17 de juliol al 31 d’agost a la tarda. Els horaris s’establiran en funció de les inscripcions per a les quals no hi ha límit de participants.  
 
Per a inscripcions, informació i reserva de places, els interessats poden trucar al telèfon 665 515 673 o enviar un correu a l’adreça crisiperpetua@gmail.com. 
 
La companyia de comèdies Crisi Perpètua està formada actualment per uns 35 actors. Els més grans, un total de 6 persones; els joves de la Crisi, d’entre 14 i 18 anys (són 8 persones) i els que formen l’Aula de la Crisi, nens i joves d’entre 9 i 14 anys (una vintena). 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt