Divendres 24 de Maig
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-07-2018

L'ajuntament de Balaguer instal·la avui una pantalla gegant a la placeta de Sant Domènec per seguir el partit del Mundial de futbol entre França-Bèlgica, aquesta darrera selecció, recordem, entrenada pel balaguerí Robert Martínez.

L'ajuntament de Balaguer instal•la avui una pantalla gegant a la placeta de Sant Domènec per seguir el partit del Mundial de futbol entre França-Bèlgica, aquesta darrera selecció, recordem, entrenada pel balaguerí Robert Martínez.
 
Avui la seva germana, Antonieta Martínez, ha parlat per Ràdio Balaguer en nom de la família. Martínez assegura que estan molt contents i agraeixen la iniciativa de l’ajuntament.
 
Àudio. 
 
La selecció belga s’ha plantat a les semifinals de la Copa del Món de Futbol després de guanyar el Japó i, en quarts, al combinat brasiler, guanyador cinc cops del títol. Els belgues, en canvi, no accedien a semifinals des de l’any 86.
 
Antonieta Martínez diu que no s’esperaven aquest èxit tan aclaparador.
 
Àudio. 
 
Balaguer està vibrant aquests dies amb la feina feta pel Robert Martínez, que sap que la ciutat està amb ell.  Així ho destaca també la seva germana, que tot i això, assegura que el Robert en aquests moments està molt concentrat en la feina del seu equip, del qual, diu, està molt content i satisfet.
 
Àudio. 
 
Robert Martínez, de 44 anys, s’ha convertit en el primer entrenador català que ha arribat a la semifinal d’una fase de Mundial. El partit es podrà seguir en pantalla gegant, com dèiem, a partir de les 8 del vespre a la placeta de Sant Domènec. 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt