Dimarts 25 de Juny
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-10-2018

Balaguer s'adhereix a la campanya Rebicicla, que pretén recuperar bicicletes en desús i en mal estat amb objectius ecològics i també socials

Avui s'ha presentat el programa Rebicicla, que pretén recuperar bicicletes en desús i en mal estat amb objectius socials i de millora de la mobilitat. 
 
El projecte té dues vessants, d'una banda la que ha de permetre recuperar les bicicletes velles ja sigui per al propi us dels seus propietaris o fent-ne una cessió a un dipòsit municipal de bicicletes, des d'on es podran cedir a col•lectius socials amb baix poder adquisitiu, estudiants, treballadors o immigrants que en poden fer un us diari. 
 
La segona de les vessants és la de conscienciar a la població en conceptes de reparació i reutilització. 
 
Els usuaris que optin per recuperar la bicicleta per al seu us personal, podran accedir a un servei de reparació que es durà a terme en algunes botigues de bicicletes de la ciutat, on es farà una posada a punt de frens, pneumàtics, canvis o cadenat per tal de deixar la bicicleta plenament funcional. 
 
Els qui optin per cedir-la, la podran dur a un punt de recollida on responsables de la campanya se'n faran càrrec per la seva posada en servei i posterior cessió. 
 
Per tal de posar en marxa la campanya, s'ubicarà un punt d'informació a la Festa de la Bicicleta del proper 20 d'octubre, on s'explicarà als assistents el funcionament de la proposta. Posteriorment, el punt d'informació s'ubicarà permanentment a la seu de la Regidoria d'Esports de Balaguer, ubicada a les instal·lacions de la piscina coberta municipal. 
 
A més, paral·lelament, s’organitzaran tallers de reparació de bicicletes a l’aire lliure amb personal format que assessorarà als particulars. 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt