Dimarts 25 de Juny
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-10-2018

L'ajuntament de Balaguer i Creu Roja La Noguera han signat aquest dimecres la renovació dels convenis de col·laboració per seguir treballant conjuntament en favor dels col·lectius més vulnerables.

Aquets convenis, que es renoven anualment, recullen una aportació econòmica per a les despeses de manteniment i personal de l’entitat. El conveni també fa referència al centre de mediació social de Creu Roja a Balaguer, l’esplai ubicat al centre històric, dedicat a l’atenció d’infants i joves en situació de risc, del qual l’Ajuntament n’assumeix part de les despeses de funcionament. Des d’aquest espai s’atén a desenes d’infants i es realitzen activitats socioeducatives per afavorir-ne el seu desenvolupament integral. 
 
Per la seva banda, Creu Roja és compromet a seguir treballant per ajudar a aquestes persones en situació d’exclusió social, com poden ser joves, infants, gent gran i immigrants.  
 
El conveni l’han signat l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, i la presidenta de l’entitat, Pepita Sotelo
 
Jordi Ignasi Vidal ha valorat molt positivament la gran tasca que Creu Roja la Noguera, treballadors i voluntaris, realitzen a la ciutat per ajudar els col•lectius més vulnerables, com per exemple infants i joves, amb el reforç escolar i el centre d’esplai en el temps de lleure. 
 
Àudio
 
Vidal també ha manifestat que a banda del conveni econòmic, l’ajuntament també aporta sempre que sigui necessari diferents equipaments per dur a terme aquesta tasca, i ha posat com exemple el local destinat a l’esplai a la plaça San Salvador, així com altres equipaments com poden ser  el pavelló Molí de l'Esquerrà, que va acollir el passat cap de setmana la trobada provincial de voluntaris de Creu Roja.   
 
Pepita Sotelo ha agraït l’aportació econòmica de l’ajuntament i ha explicat que aquest diners es destinen a continuar treballant en els diferents projectes que realitza Creu Roja a la comarca
 
Àudio
 
La presidenta de l’entitat també ha manifestat que el nombre de persones en risc d’exclusió no ha augmentat però que tampoc ha disminuït, motiu pel qual és necessari seguir treballant.
 
Àudios: ràdio a la carta, informatius
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt