Dimarts 25 de Juny
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-10-2018

Aquest dimecres s'ha presentat als pares el Programa Nereu, un projecte de prescripció d'exercici físic i alimentació saludable per a nens i joves

El casal La Pallavacara de Balaguer, ha acollit aquest dimecres a la tarda la presentació del Programa Nereu. La presentació ha anat a càrrec de  Naila Martinez, Tecnica del programa a nivell provincial i nutricionista,  que ha donat informació i una sèrie de recomanacions  a les famílies que iniciaran el programa durant el present curs escolar.
 
El programa Nereu és un projecte de prescripció d’exercici físic i alimentació saludable per a nens i joves amb sobrepès i/o sedentarisme i les seves famílies. L’objectiu del programa Nereu és produir un canvi d’hàbits d’activitat física i alimentació saludables en nens, joves i les seves famílies.
 
El programa es dura a terme durant el calendari escolar els dimarts, de 17:30 a 18:30, en diferents equipaments esportius de la ciutat amb la col•laboració del Club Futbol Balaguer, el Club Tennis Taula, el Club de Basquet, el Club de Gimnàstica Rítmica i el Club de Futbol Sala.  I els dijous de 17:30 a 18:15 a les instal•lacions de la Piscina Coberta Municipal. 
 
La participació al programa es per prescripció a càrrec dels professionals de l’equip de pediatria del CAP de Balaguer i està destinat a infants i joves de 8 a 14 anys.
 
La inscripció al programa te un preu de 20 € que inclou despeses de material i assegurança. De moment en el programa participaran un quinzena de nens. 
 
Aquesta és la segona vegada que l’ajuntament de Balaguer participa en aquest programa desprès d’haver participat ara fa uns anys.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt