Dimarts 25 de Juny
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-10-2018

Avui s'ha reunit novament el Col·lectiu Llibertat de Balaguer per fer la seva marxa sorollosa, que avui ha acabat a la plaça Joaquima de Vedruna.

Avui s'ha reunit novament el Col•lectiu Llibertat de Balaguer en una trobada que ha començat a 2/4 d'11 del matí a la Plaça del Mercadal. Durant la trobada s'ha comentat el programa d'actes previst per al proper dijous, quan gran part dels membres que integren el Col•lectiu es desplaçaran a Barcelona per fer allà la seva trobada. 
 
Sortiran a 2/4 de 9 del matí de Balaguer per arribar a les 11 al Parlament de Catalunya, on faran una visita a la institució i es dinarà. A la tarda es visitarà, entre altres, el Born Centre Cultural, el Fossar de les Moreres i l'exposició '55 urnes per la llibertat', que aquests dies es pot veure al centre Arts Santa Mònica. 
 
Els integrants del Col•lectiu que no es desplacin a Barcelona sortiran igualment pels carrers de Balaguer. 
 
Pel que fa a la marxa sorollosa d'avui, ha recorregut els carrers d'Avall, Sant Jaume, Pere III i Pare Sanahuja, per acabar la concentració a la plaça Joaquima de Vedruna, on s'han cantat els Segadors. 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt