Dissabte 23 de Març
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

07-11-2018

Aquest migdia s'ha signat a l'ajuntament de Balaguer l'acord per a la incorporació al CEI d'una nova empresa, Starshot Solutions, SL , de la que és fundador i CEO el balaguerí Jesús Bosch Ayguadé

Ahir al migdia es va signar a l'ajuntament de Balaguer l'acord per a la incorporació al CEI d'una nova empresa, Starshot Solutions, SL , de la qual és fundador i CEO el balaguerí  Jesús Bosch Ayguadé.
 
Segons Bosch, han decidit instal•lar-se ara a Balaguer per intentar buscar joves talents que vulguin desenvolupar la seva carrera amb aquesta firma.
 
Àudio. 
 
Starshot Solutions, una empresa de desenvolupament de software, va néixer a Lleida l'any 2017, compta ja amb cinquanta treballadors i treballa amb mercats internacionals.
 
Àudio.  
 
Jesús Bosch és un emprenedor d’èxit que ja ha posat en marxa altres empreses com ara Game Troopers i Starloop Studios , amb seus a Lleida i als Estats Units.
 
Starshot Solutions, SL  ja fa uns mesos que és present al CEI Balaguer on ha comptat amb estudiants en pràctiques de l’IES Almatà, una experiència valorada molt positivament per ambdues parts.   
 
Ho destaca l'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, que es mostra molt satisfet per aquesta nova incorporació i assegura que la ciutat ha d'apostar per comptar amb empreses d'aquestes característiques.
 
Àudio. 
 
Amb la seva incorporació al CEI, Starshot Solutions, SL  disposarà d’un espai a la zona de coworking amb la perspectiva d’anar augmentant el seu volum d’activitat  a la capital de la Noguera.
 
Àudios a Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt