Dijous 21 de Març
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

08-11-2018

El Pot Petit en concert... al teatre! i El fantasma de Canterville, amb Joan Pera, són les dues propostes del teatre de Balaguer per aquesta Festa Major

El Teatre Municipal de Balaguer i en el marc de les festes del Sant Crist, ha programat un concert a càrrec del Pot Petit. Serà demà divendres 9 de novembre amb dues sessions, una a les 6 de la tarda, i l’altra a ¾ de 8 del vespre. 

El Pot Petit és el món màgic d’on surten en Pau, la Jana i els seus amics. En aquesta ocasió ens proposen viure un viatge musical, un concert-espectacle participatiu, per gaudir amb família i cantar sense parar. Amb música en directe i titelles! 

En aquest espectacle es poden escoltar molts dels temes que normalment no s’inclouen en el repertori dels concerts a l’exterior. Hi intervenen en Pau, la Jana i la Melmelada Band, cinc músics que s’impliquen en molts moments de l’espectacle convertint-se, sovint, en un actor més. Un bateria, un baixista, un pianista i violinista, un guitarrista, un saxòfon, flauta travessera, clarinet i melòdica, i tres veus que donen molta qualitat musical a cada cançó. 

Aquest és un espectacle recomanat de 3 a 7 anys, te una durada d'1 hora i el preu de l’entrada serà de 3€, tot i que el primer passi ja ha exhaurit totes les entrades. 

L'endemà dissabte dia 10, a les 10 de la nit, arriba al teatre EL FANTASMA DE CANTERVILLE, de Joan Yago, a partir de l’original d’Oscar Wilde i interpretada per l’actor Joan Pera entre altres. 

Lord Canterville convida a l’empresari nord-americà Hiram S. Otis i a la seva família a passar el cap de setmana al seu antic Castell prop d’Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari del Castell, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avant passat familiar, vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore. Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa  Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l’advertència, sinó que es burlen constantment d’ell, tot i que el fantasma intenta pertorbar la pau de la família per activa i per passiva, per mantenir la seva reputació i el seu honor.     

El preu d'aquesta funció és de 20€ a platea i 18€ a l'amfiteatre. Les entrades per tots dos espectacles es poden comprar encara al web ticketea.com i a l'oficina de turisme de Balaguer, ubicada al Museu de la Noguera. 


Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt