Dimarts 25 de Juny
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-01-2019

Avui s'ha reunit novament el Col·lectiu Llibertat de Balaguer en una trobada on s'ha parlat de la presència d'alguns dels seus membres el proper diumenge a la presó de Lledoners i de l'activitat que es prepara per al proper 21 de febrer

Avui s'ha reunit novament el Col·lectiu Llibertat de Balaguer. La trobada ha començat a l'horari habitual, com cada dijous i a la Plaça del Mercadal.

Durant la trobada els membres del col·lectiu han tornat a cantar algunes de les seves cançons reivindicatives. A més, s'ha aprofitat per organitzar la representació que en nom del col·lectiu serà present aquest proper diumenge en un acte a la presó de Lledoners.

La trobada també ha servit per cercar idees de cara al proper 21 de febrer, dia en que el Col·lectiu vol fer una activitat complementària, possiblement a baix al riu, per recordar que fa un any que els seus membres es troben cada dijous per reclamar la llibertat del presos politics i dels refugiats.

Acte seguit s'ha empres la marxa sorollosa que avui ha recorregut el carrer de la Banqueta per creuar la passarel·la i acabar a la plaça del Morter, on s'han cantat Els Segadors.


Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt