Dissabte 25 de Maig
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-01-2019

Balaguer reprŔn la instalĚlaciˇ dels nous contenidors de la recollida selectiva en diferents punts de la ciutat.

Balaguer ha reprès la instal·lació dels nous contenidors de la recollida selectiva en diferents punts de la ciutat. Actualment, es continuen substituint els contenidors vells per uns de nous sense, ara per ara, canviar la ubicació dels mateixos, segons explica l'alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, que també recorda que els treballs van quedar aturats durant les festes nadalenques.

Àudio…..

Un reagrupament que passa per eliminar els prop de 80 punts de la ciutat on actualment només hi ha contenidors de rebuig i orgànica. Aquests punts quedaran eliminats un cop aquests contenidors s'agrupin en una illa amb els de la recollida selectiva. En algunes zones de la ciutat, però, segons explica el mateix alcalde, no serà possible aquest reagrupament. És el cas, per exemple, d'alguns indrets del centre històric.

Àudio……

Vidal també ha posat molt èmfasi en la importància del reciclatge i en aquest sentit ha estat molt contundent a l'hora d'afirmar que si la ciutadania no pren consciència que s'ha de reciclar sí o sí s'acabaran pagant uns rebuts de la brossa insospitats fins ara.

Àudio…..

L'alcalde també ha recordat que fa uns dies tant el Govern de la Generalitat com el de l'Estat van anunciar que el pagament de les sancions europees que puguin arribar per no fer un reciclatge mínim del 50 % anirà a càrrec dels municipis que no facin els deures.

El consell comarcal de la Noguera ha iniciat també aquesta setmana una campanya informativa sobre el reciclatge casa per casa i, un cop acabada, des de l'ajuntament de Balaguer tenen previst fer-ne un altra.

 

Àudios a: Ràdio a la carta. Informatius

 

 

 


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt