Dissabte 14 de Desembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

08-02-2019

El Casal de la Gent Gran serÓ escenari d'una de les sessions informatives sobre com hem de reciclar. SerÓ el proper dilluns 11 de febrer a les 5 de la tarda

El proper dilluns 11 de febrer a les 5 de la tarda el Casal de la gent Gran de Balaguer, ubicat al carrer Urgell número 5, serà escenari d'una sessió informativa sota el títol de 'Com hem de reciclar?'. 
 
La sessió començarà a les 5 de la tarda i forma part de la campanya que ha iniciat el Consell Comarcal de la Noguera, amb l'Ajuntament de Balaguer i l'Agència de Residus de Catalunya per informar a la població dels nous contenidors i el nou sistema de recollida en illes que s'ha implantat recentment a tota la comarca. 
 
Una altra de les vessants de la campanya és l'activitat porta a porta que s'ha dut a terme també en moltes zones de la ciutat de Balaguer. En aquesta visita s'explica també als residents el nou sistema de contenidors i com reciclar. A més, es fa entrega d'una bossa de compra reutilitzable. En cas de no trobar als residents es deixa un paper que serveix per recollir la bossa en una de les sessions informatives. La bossa també es pot recollir amb aquest paper a la taula informativa que durant el matí d'avui divendres hi ha ubicada al mercat de les rebaixes del Passeig de l'Estació. 
 
Aquests sessions s'estan fent també arreu de la comarca, on molts municipis també les han acollit i les han fet obertes a tota la ciutadania. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt