Dimarts 04 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-02-2019

Assolellats serÓ el nom del cicle de contes de primavera que donarÓ continu´tat a l'Emboirats, que s'ha dut a terme durant els mesos d'hivern. SerÓ itinerant i es farÓ a l'aire lliure, en diferents parcs infantils de la ciutat

Assolellats. Aquest és el nom que des de la Regidoria de Cultura s'ha escollit per donar continuïtat al cicle Emboirats, que durant els mesos d'hivern ha portat espectacles familiars a diferents equipaments de la ciutat de Balaguer. 
 
Així ho ha explicat Joan Biscarri, Regidor de Cultura, en acabar l'espectacle d'avui al Museu de l'Or del Segre. 
 
El cicle Assolellats començarà al mes de maig, després de la celebració del 4t Encontats, que aquest any es farà el dia 7 d'abril. 
 
Assolellats serà també un cicle d'espectacles de caire familiar i es farà de forma itinerant en diversos parcs infantils de la ciutat a partir del mes de maig. D'aquesta manera es donarà continuïtat a unes activitats que es van iniciar el 25 de novembre i que han estat tot un èxit, omplint en cada sessió cadascun dels equipaments on s'han anat fent.   
 
Al final de l'espectacle d'avui s'ha fet també el sorteig entre els nens que han assistit a tots els espectacles del cicle i han entregat el passaport, de diversos obsequis dels diferents equipaments on s'ha dut a terme l'activitat i també de les entrades per al concert de Dàmaris Gelabert del proper 9 de març al Teatre Municipal de Balaguer.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt