Dimarts 20 d'Agost
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

13-03-2019

Balaguer estudiarà si retira la pancarta a favor de la llibertat dels presos polítics que hi ha al balcó de l'ajuntament en cas que ho requereixi la Junta Electoral Provincial.

Ciutadans va demanar que es retirin llaços grocs i estelades dels edificis públics de la Generalitat i ara demanat que el requeriment es faci extensiu als ajuntaments.
 
Segons Jordi Ignasi Vidal, en cas que arribi aquesta demanda l'analitzaran i es faran les consultes jurídiques necessàries.
 
Àudio....
 
Per l'alcalde de Balaguer, la mesura de la Junta Electoral suposa coartar la llibertat d'expressió.
 
Àudio....
 
La Junta Electoral Central (JEC) va requerir dilluns al president de la Generalitat, Quim Torra, que ordenés en un termini màxim de 48 hores la “immediata retirada de les banderes ‘estelades’ o llaços grocs que puguin trobar-se a qualsevol edifici públic dependent de la Generalitat”. 
 
Ho va fer en atenció a una demanda de Ciutadans que havia emplaçat l’àrbitre electoral a pronunciar-se sobre els símbols independentistes i en favor de l’alliberament dels presos. Segons la JEC, “el llaç groc i la bandera ‘estelada’ són símbols partidistes utilitzats per formacions electorals que concorren a les eleccions”.
 
Ciutadans ha ampliat ara la seva demanda als ajuntaments.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt