Divendres 24 de Maig
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-03-2019

L'Ajuntament de Balaguer i l'ABS de Balaguer organitzen aquest dijous a les 20h i a Lapallavacara, una xerrada-taller gratu´ta sobre com elaborar un men˙ equilibrat, a cÓrrec de la dietista i nutricionista Naila MartÝnez.

L’Ajuntament de Balaguer, amb la col•laboració de l’ABS de Balaguer organitza el proper dia 14 de març, a les 20:00h i al casal Lapallavacara, una xerrada-taller gratuïta sobre com elaborar un menú equilibrat, a càrrec de Naila Martínez, dietista i nutricionista.  
 
La xerrada consistirà en l'explicació dels diferents grups d'aliments que hi ha actualment i quines són les ingestes setmanals recomanades de cadascun d'ells. A més, també s'explicarà com poder combinar-los per tal d'obtenir un menú equilibrat sense cap mancança ni excés d'algun dels grups. 
 
Finalment, cadascun dels participants, mitjançant una plantilla, haurà de dissenyar el seu menú setmanal equilibrat, basant-se en allò que han après durant la xerrada.
 
Els objectius de la conferència són:
 
1. Incrementar els coneixements respecte als grups d'aliments.
 
2. Organitzar els diferents grups d'aliments de manera equilibrada.
 
3. Planificar de manera individual un menú equilibrat.
 
Aqueta xerrada-taller està inclosa dins d'un cicle de xerrades que finalitzaran al mes de maig. Totes elles estan incloses dins del programa Nereu 2018/2019 i tenen com a finalitat sensibilitzar i treballar els hàbits saludables en la població. 
 
L'activitat estava prevista inicialment per al passat 21 de febrer però va ser ajornada en motiu de la vaga d'aquell dia.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt