Divendres 24 de Maig
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-03-2019

El Teatre de Balaguer ha acollit aquest dijous els quarts de final del XV Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta. PrimÓria ha estat dominada per escoles de la comarca i la secundÓria per l'Ies CIutat de Balaguer i l'Escola Pia

El Teatre Municipal de Balaguer ha acollit aquest dijous 14 de març  a partir de 2/4 11 del mati els quarts de final del XV Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta, un certamen que posa a prova els seus participants en el domini i les destreses per a una lectura expressiva i per a la comprensió del que es llegeix.
 
El certamen està organitzat en cinc categories que comprenen des de 3r de primària fins a 4t d’ESO. Cada centre escolar pot participar en el Certamen amb un alumne per categoria, excepte en la categoria de 3r i 4t d’ESO, que ha de ser un grup de tres alumnes.
 
El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana, amb l'objectiu de promocionar la llengua i la cultura catalanes. Una de les apostes més fermes és el CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA, dirigit a alumnes de tot Catalunya.
 
Els quarts de final estan organitzats a través del Centre de Recursos Pedagògics i els equips d’assessors i assessores del LIC (Llengua i Cohesió Social). Posteriorment hi ha la fase de Semifinals que es fa a Mollerussa i la Final al Teatre Nacional de Catalunya a Barcelona.
 
Categories
Categoria A: Grumets Vermells (CM d’EP) Nil Farràs de l'Escola Alfred Potrony de Térmens
Categoria B: Grumets Verds (CS d’EP) Claris Camats de l'Escola de Ponts
Categoria C: Timoners (Alumnat nouvingut CS Primària i 1r o 2n d’ESO amb un màxim de 2 anys d’estada)Miguel Felipe Mederos Escola Bonavista de Bellcaire
Categoria D: Corsaris (1r i 2n d’ESO) Karina Anita Stajno IES Ciutat de Balaguer
Categoria E: Tropa de Corsaris (3r i 4t d’ESO) Rut Bellmunt, Pol Solans i joseph M. Rovira Escola Pia de Balaguer
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt