Dijous 17 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tŔcnica
'L'alimentaciˇ i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-03-2019

Recentment s'ha incorporat una nova empresa al CEI de Balaguer. Es tracta de la firma Incom4corp, que ocupa un nou espai a la zona de coworking

Avui hem parlat amb la seva responsable, la Maribel Contreras, dedicada a la comunicació corporativa interna. La seva acció, bàsicament, està dirigida a treballar la comunicació interna de les empreses de manera que tant treballadors com directius persegueixin i vetllin pel mateix objectiu comú. En aquest sentit, segons Contreras, es treballen aspectes com la motivació, la percepció de l'empresa a nivell intern, el protocol comunicatiu i, entre altres, la identitat corporativa del grup
 
Àudio... 
 
La mateixa Maribel Contreras parla de la importància de la comunicació interna perquè una empresa funcioni adequadament i a ple rendiment.
 
Àudio... 
 
Amb Maribel Contreras ja són 8 els professionals i empreses que tenen un acord per a l'ús de l'àrea de coworking al CEI Balaguer, un espai destinat a les persones emprenedores que volen engegar una activitat empresarial o de treball autònom en un entorn que afavoreixi el seu desenvolupament i consolidació. 
 
Les persones interessades en posar-se en contacte amb aquesta nova empresa es poden adreçar directament al CEI de Balaguer, enviar un correu a incom4corp@gmail.com o consultar el seu Facebook i Twitter.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt