Dijous 17 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tŔcnica
'L'alimentaciˇ i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-03-2019

Seguiment desigual en la vaga estudiantil pel canvi climÓtic. A la demarcaciˇ de Lleida s'ha seguit en un 4%. A Balaguer alguns centres com Vedruna ha representat l'esl˛gan 'Friday for future'.

Sl seguiment ha estat desigual pel que fa a la vaga pel canvi climàtic convocada per als cursos de tercer i quart d’ESO, batxillerat i cicles de Formació Professional de grau mitjà i superior. Segons ha informat el Departament d’Educació amb dades recollides pels diferents Serveis Territorials a les 12 hores, hi ha zones on s’ha superat el 34% i altres que no han arribat al 14. 

Així, a les Terres de l’Ebre el seguiment ha estat del 49%; al Vallès Occidental ha arribat al 39, i al Baix Llobregat, al 34%. En canvi, el Consorci d’Educació de Barcelona informa d’un 13% de seguiment, una xifra similar al 12% de Barcelona Comarques i a l’11 de Catalunya Central.

Lleida i Girona s’han quedat en el 4%. En una posició intermèdia, al Maresme s’ha registrat un seguiment del 22% i a Tarragona, del 18.

A Balaguer alguns centres educatius han decidit treballar el tema a les classes. En el cas de l'escola Vedruna, els alumnes han representat l’eslògan FRIDAY FOR  FUTURE. Es tracta del nom del moviment que fa accions reivindicatives, cada divendres, per conscienciar de la destrucció climàtica.


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt