Dimarts 19 de Novembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 21 de novembre.


Concurs
Participa al concuts del fent ruta.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

22-03-2019

El Centre d'Interpretació de l'Or del Segre participa del 22 al 24 de març, al saló de turisme 'B-Travel' de Barcelona. La Diputació de Lleida hi promociona també la marca Ara Lleida

El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre de Balaguer participa un any més a la Fira B-Travel de Barcelona, que ha obert portes aquest matí.
 
Amb l’objectiu de donar a conèixer aquest equipament únic a Catalunya i fer la màxima difusió de les activitats que s’hi realitzen durant l’any, el Centre d’Interpretació de l’Or del Segre hi assisteix amb un espai propi. 
 
La responsable del Centre, Mireia Subirada, parla de la importància de poder participar en una fira com aquesta, un esdeveniment que enguany arriba a la 27ena edició i que és, juntament amb FITUR, la fira més importat de l’Estat en aquest àmbit i una de les primeres d'Europa.
 
Àudio….
 
Dins de l’àmbit temàtic del turisme industrial, el B-Industrial, el Centre d’Interpretació  donarà a conèixer l’oferta d’activitats familiars i educatives, realitzarà demostracions de tallers de recerca artesanal d’or al públic i,  a més, participarà de les jornades professionals de turisme industrial amb presentacions de projectes i productes de turisme cultural, tallers, debats i sessions de  networking amb Touroperadors i Agències de viatges.
 
Àudio....
 
L’assistència a la Fira B-Travel no representa només un excel•lent aparador per donar-se a conèixer als més de 35.000 visitants que hi assisteixen sinó també un lloc per establir contactes amb altres professionals de l’àmbit turístic i per generar oportunitats de negoci amb empreses relacionades amb el turisme industrial.
 
Àudio.....
 
B-Travel ha obert portes aquest divendres i s'hi pot assistir durant tot el cap de setmana. L'horari és avui i demà de deu del matí a vuit del vespre i diumenge de les deu a les sis de la tarda. 
 
D'altra banda, també al B-Travel hi ha present la resta de l'oferta turística de les comarques lleidatanes en turisme familiar, cultural, rural, enogastronòmic, de natura i d’aventura, entre d’altres.
 
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida hi té una presència destacada amb un espai propi dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, que comparteix amb els diferents consells comarcals de la demarcació , la Val d’Aran i les marques turístiques de Pirineus i Terres de Lleida. 
 
Les comarques lleidatanes hi presenten les novetats en l’àmbit de l’oferta de turisme actiu i els esports d’aventura del Pirineu i les Terres de Lleida, com també les relacionades amb el patrimoni cultural i natural que han estat reconeguts com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. També es promociona la nova temporada del Tren dels Llacs, la Festa del Foc i de les Falles del Pirineu i les activitats de la nova temporada del Centre d’Observació de l’Univers del Montsec, entre moltes altres.
 
L’oferta enogastronòmica lleidatana hi és representada mitjançant la DO Costers del Segre que oferirà tats de vins de diferents cellers.
 
El saló espera rebre al voltant d’uns 30.000 visitants, millorant d’aquesta manera les xifres de l’edició anterior. Durant la celebració de la mostra els visitants podran participar en una gimcana anomenada B-Travel Passport. Una vegada superats els reptes que es proposen a la gimcana els visitants podran participar en diferents promocions turístiques que s’ofereixen al mateix saló.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt