Dijous 18 de Juliol
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

22-03-2019

L'ajuntament de Balaguer no ha rebut encara cap requeriment per retirar el llaš groc de la fašana. L'alcalde ha avanšat tambÚ que seran retirats durant la campanya electoral pel fet de ser l'ajuntament colĚlegi electoral.

L'ajuntament de Balaguer no ha rebut encara cap requeriment per retirar el llaç groc de la façana. Així ho ha explicat avui Jordi Ignasi Vidal, que, tot i afirmar que l'equip de govern és un gran defensor de la llibertat d'expressió i que pensa que la Junta Electoral Central s'extralimita, en el cas de rebre'l li donarien compliment. Segons Vidal, no té sentit que per una batalla com aquesta es pogués arribar a inhabilitar gent o deixar l'ajuntament bloquejat. 
 
En aquest sentit, l'alcalde ha volgut fer un paral·lelisme amb les pancartes existents des de fa anys en molts consistoris del país basc demanant el reagrupament dels presos, i que mai han suposat cap problema. 
 
Àudio 
 
L'alcalde ha fet aquestes declaracions en el marc de la signatura del conveni entre l’ajuntament de Balaguer i  l’Ajuntament d’Os de Balaguer per al suport i assessorament en els equipaments patrimonials d’aquest municipi a través del Museu de la Noguera. 
 
L'alcaldessa d'Os de Balaguer, Estefania Rufach, ha explicat que a l'ajuntament d'Os tampoc han rebut cap petició i ha afirmat que al seu parer es tracta d'una manera de silenciar una expressió, que a més és una exigència de la població. En aquest sentit ha dit que des de l'ajuntament es buscarà altres maneres de fer pública aquesta expressió. 
 
Àudio 
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt