Dilluns 10 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

28-03-2019

Alumnes de l'Institut Ciutat de Balaguer participen a la primera activitat del Women Techmakers Lleida, la comunitat de dones tecnòlogues de Lleida, que s'ha fet avui dijous a l'Escola Politècnica Superior de la UdL

Women Techmakers (WTM) es una iniciativa de Google a nivell mundial per donar confiança, visibilitat, comunitat i recursos a les dones en el sector tecnològic, intentant trencar l’escletxa de gènere i el desequilibri actual. A l’estat espanyol tan sols hi ha organitzats vuit grups WTM.
 
La iniciativa ha arribat a Lleida de la mà el Google Developers Group Lleida, amb la col·laboració de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, el Parc Científic de Lleida i l’institut Torre Vicens.
 
Per tal d’iniciar el moviment Women Techmakers de Lleida (www.womentechmakerslleida.com) s’han reunit diferents professionals del món de la educació i les tecnologies, grup promotor de mentores obert a noves incorporacions, i s’ha preparat un primer esdeveniment, avui dijous 28 de març a l’EPS en la que hi han participat vora 100 alumnes d’ESO dels instituts Samuel Gili i Gaya, La Mitjana, Torre Vicens i Màrius Torres de Lleida i  l’Institut Ciutat de Balaguer.
 
A més de la presentació del Women Techmakers Lleida, la jornada ha inclòs una keynote general a càrrec Núria Domingo, psicòloga i directora de recursos humans de StarLoop Studios, empresa de desenvolupament de videojocs d'èxit mundial amb seu a Lleida.
 
Una sessió de mentoria i debat on cada una de les mentores ha acollit un grup reduït d’alumnes, amb els que ha comentat la seva experiència en el món de la tecnologia, els projectes en els que està treballant, ha plantejat reptes i oportunitats de les noies en el món tecnològic, ha defineix i analitzat alguns dels estereotips de gènere que allunyen actualment les noies de les carreres tècniques, etcètera. Tot en un ambient distès i participatiu on fins hi tot s'ha disposat de snacks i sucs gentilessa de Google.
 
I Finalment, s'ha realitzat una posada en comú i presentació de les mentories per part dels alumnes a la resta dels grups. Cada un dels grups ha explicat en 2 minuts el que més els ha sorprès, agradat, impressionat, ... de la seva mentora.

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt