Dissabte 19 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

30-03-2019

Un vehicle ha destrossat diverses pilones del camí escolar del carrer dels Erals de Balaguer. El camí va ser senyalitzat al maig del 2018 i les pilones de protecció es van instal·lar al setembre. Des de llavors no s'havia registrat cap incident d'aquesta

Un vehicle ha destrossat diverses pilones del camí escolar del carrer dels Erals de Balaguer. L'accident ha tingut lloc a la cruïlla del carrer dels erals amb el carrer Joan Maragall, on 7 pilones han estat malmeses o fins i tot arrencades amb l'impacte. 
 
Les pilones van ser col·locades el passat mes de setembre per evitar d'una banda, que els vehicles poguessin estacionar al camí escolar i entorpir-ne el seu us, i com a mesura de protecció, per evitar que els cotxes envaïssin l'espai reservat als vianants, en un recorregut que uneix l'escola La Noguera i el barri del Firal, que en alguns trams no es troba encara urbanitzat. 
 
Des de la seva instal·lació, les pilones no havien sofert cap incident d'aquesta gravetat, tot i que fa uns dies, un altre vehicle en va doblegar 4 uns metres més enllà, en un tram recte i sense cap cruïlla. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt