Dilluns 22 de Juliol
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-04-2019

El FREESTYLE DANCE BLG 2019 omple el Teatre Municipal de Balaguer amb 30 grups, més de 400 'dancers' i 12 escoles d'arreu de la província i Andorra

El Teatre Municipal de Balaguer va acollir ahir el FREESTYLE DANCE BLG 2019, una activitat organitzada per l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica, aquest cop amb la disciplina de dansa urbana i hip hop.
 
Va ser un èxit de participació i públic en ambdues jornades, amb les categories infantil i júnior I al matí, i les júnior II i sènior per la tarda. Cap d'elles no va decebre el nombrós públic que va omplir el Teatre.
 
La competició ordenada per les diferents categories descrites, va acollir més de 400 dancers mostrant un excel•lent nivell d’execució i justificant la moda d’aquesta modalitat de ball entre els més joves, amb grans adeptes i aficionats.
 
Des de Balaguer mateix es va poder comptar amb la participació de les 4 escoles: La Xemeneia, l’Escola Municipal de GR, Idansa i la companyia de dansa Montse Miret.
 
També hi va haver participació de les companyies de Tàrrega, Bellpuig, Lleida, Mollerussa, Albatàrrec i Andorra.  Totes elles van fer un gran treball valorat pel jurat  de la present edició, ballarins professionals i membres de l’escola professional Dancescape de Lleida.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt