Dimarts 20 d'Agost
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

24-04-2019

El jurat de Viles Florides ha visitat aquest dimecres la ciutat de Balaguer

El jurat de Viles Florides ha visitat novament aquest matí la ciutat de Balaguer, una visita amb la qual la ciutat vol donar continuïtat al projecte iniciat l'any passat, en què la capital de la Noguera va aconseguir dos flors d'honor en la gala d'entrega dels guardons celebrada a Vila-seca. 
 
Cèlia Camarasa, la responsable del projecte, ha explicat el motiu de la visita d'avui, continuar valorant el projecte i saber en quin estat es troba.
 
Àudio......
 
Durant la visita s'ha facilitat al jurat una memòria de la feina tècnica que s'està fent en aquests moments i pel que a les zones que s'han visita, Cèlia Camarasa, explica que han recorregut alguns del espais naturals i patrimoni vegetal de la ciutat, zones properes al Firal, el carrer dels Arços, la zona del Sant Crist, els horts comunitaris i una part del centre històric. En aquests espais s'han vist les darreres millores i enjardinaments dels projecte Treball als Barris. Un cop feta la visita del jurat, caldrà esperar ara la valoració, que es farà pública a la tardor. 
 
Àudio....
 
L'estand de l'ajuntament aquest any a Fira Q estarà, precisament, dedicat al projecte Viles Florides. S'explicarà què és aquest projecte, en què consisteix, els requisits per formar-ne part i les actuacions fetes fins ara.
 
El projecte també repetirà aquest any l'entrega de plantes per als balcons del centre històric, una activitat que es farà aquest mes de maig i al juny es repetirà el concurs de flors als balcons, que aquest any s'ampliarà a 4 categories per cobrir tota la ciutat de Balaguer. 
 
De tot plegat en parla també Cèlia Camarasa.
 
Àudio...
 
Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.
 
Ser una Vila Florida implica potenciar un conjunt d’accions de caràcter mediambiental, social i turístic, per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes.  
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt