Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

25-04-2019

El Sector de l'habitatge i construcció canvia d'emplaçament a Fira Q, i s'atansa al sector del comerç i serveis amb una gran varietat d'empreses reconegudes

Enguany, la Fira dona un gir i just a l'entrada enguany s'hi trobarà el sector del producte de proximitat amb la Mostra de coques de recapte i samfaina, en un ampli espai on es podrà assaborir aquest producte estrella. 
 
A continuació, trobarem el sector de l’habitatge i la construcció on, un any més, les millors firmes hi són presents, enguany amb una novetat important que és la construcció d’una casa Decor feta entre sis expositors de la ciutat.
 
Seguirem gaudint d’espais dedicats a la llar com poden ser el confort dels matalassos, les noves tècniques de pintures, els nous materials de construcció o els sistemes innovadors aplicats a les noves tecnologies. També arquitectes, empreses d’alarmes, d’ascensors, jardiners...  
 
A l’espai de les demostracions també gaudirem com a novetat d'uns tallers infantils organitzats pel col•legi d’arquitectes de Catalunya amb la voluntat de promocionar aquest fascinant món.
 
Durant els dos dies de Fira i també en un gran escenari concebut com una passarel•la,  els diferents expositors presentaran nous productes,  faran  xerrades, demostracions ... i el gruix que representa la moda i complements ho farà en 4 desfilades professionals que aniran a càrrec de l’Agència Il•lusions de Mollerussa, el dissabte i el diumenge, a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda, els dos dies. 
 
Una posada en escena que no deixarà indiferent al públic assistent i presentarà les darreres novetats per aquesta temporada no tan sols amb roba de home i dona, sinó també en roba esportiva, joies, complements, pentinats, roba interior, banyadors i ulleres. 
 
També gaudirem de sessions per al benestar, xerrades professionals... que caldrà anar seguint el programa per tal de repetir la visita a Fira Q.
 
L’associació de Comerciants de Balaguer també presentarà la tarja de fidelització i tindrà un estand on tothom que ho desitgi podrà fer-se la sense necessitat d’anar a cap comerç.
 
Fira Q esdevindrà una fira on cada hora hi passarà alguna cosa diferent...
 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt