Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

25-04-2019

L'espai institucional i més solidari serà present un any més a Fira Q. L'ajuntament de Balaguer dedicada el seu espai al projecte Viles Florides

Un any més, l’espai d’entrada al pavelló d’Inpacsa serà l’escenari on s’hi ubicaran els estands més institucionals. La part de l'ajuntament de Balaguer estarà dedicada al projecte  Viles Florides del qual forma part la capital de la Noguera des de l'any passat. Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.
 
Ser una Vila Florida implica potenciar un conjunt d’accions de caràcter mediambiental, social i turístic, per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes. 
 
En el mateix espai institucional, al vestíbul del pavelló, hi serà present l'àrea de Juventut del Consell Comarcal de la Noguera que exposarà les accions que duu a terme durant l'any, entre les que destaquen la Comarkalada  l'Encomarcat, projectes que es presentaran de forma més detallada dissabte a les 12.00 h a l’escenari del sector de la restauració i l’oci.
 
També a l'entrada del pavelló hi haurà l'exposició anomenada Espais Naturals de Ponent 
 
El projecte Espais Naturals de Ponent, coordinat per l’Associació Leader de Ponent té per objectiu realçar el valors dels Espais Naturals de Ponent, en primer lloc, entre la població local per tal de garantir la seva preservació i, en segon lloc, entre la població forana per tal de fomentar l’ecoturisme que ajudi a diversificar i potenciar l’economia al territori.
 
L’exposició itinerant està pensada per explicar el projecte d’una manera molt visual i entretinguda. Els visitants s'endinsaran en un bosc recorrent els 20 espais naturals que configuren la iniciativa.
 
La part més solidària de la Fira anirà a càrrec dels organitzadors del Posa’t la Gorra que enguany faran la Tómbola dels Famosos en què hi haurà un gran ventall d’obsequis que s’aniran sortejant al llarg dels dos dies de Fira.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt