Dimarts 20 d'Agost
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

26-04-2019

Carolina BlÓvia, presentarÓ el seu darrer treball 'Destino Meu', aquest divendres al Casal CÝvic de Balaguer, acompanyada al piano per Xavi Monge i al violÝ per Mariona Montagut

La cantant Carolina Blàvia presentarà aquest divendres al casal cívic del carrer del Miracle de Balaguer el seu darrer treball “Destino Meu” acompanyada al piano per Xavi Monge i al violí per Mariona Montagut. 
 
Carolina Blàvia treballa des de l'any 2002 amb música inspirada en el Fado. Inicialment, treballa amb versions d’aquesta música. L’any 2006 presenta, amb el grup EnFado el CD “A mil noranta” –Discmedi records-. L’any 2012 presenta un EP encara de versions anomenat “Fado Enllà” amb la col•laboració dels músics Pancho Marrodán i Miquel Hortigüela. Actualment gairebé la totalitat de la proposta  són temes propis.  
 
Des de l’any 2011 treballa l’expressió gràfica de la música que ella mateixa composa com a forma de potenciar l’expressivitat i la capacitat creativa amb el reforç de l’activitat intermodal.  L’autora defineix el que avui s’anomena  Fado Visual –nou concepte en constant evolució-  i que es tradueix en una manera particular de presentar el seu projecte.
  
L'espectacle té com a fons les composicions gràfiques que han inspirat els temes propis de l'artista. Es presenten els temes d'acord amb el treball inter-modal realitzat per ella, resultant una presentació escènica nova i que permet gaudir del fado des d’una perspectiva més actualitzada i dinàmica. Destacar la cura que es té de les presentacions durant el concert de manera que es pugui gaudir de la proposta plenament; des de diferents sentits i expressat de diverses formes on la música és la màxima expressió. 
 
Carolina Blàvia és l’autora dels temes (lletra i música) i Pancho Marrodán ha escrit la els arranjaments i és habitualment el pianista que l’acompanya. Treballen conjuntament per definir el projecte. L’any 2015 s’uneix una violinista excel•lent, Mariona Montagut que afegeix una nova sonoritat brillant al conjunt. 
 
L’any 2018 presenta el seu Primer CD “Destino meu” editat per Picap. Disc format íntegrament de temes propis amb lletres en portuguès i català sempre amb la inspiració del Fado com a telo de fons. Participa en el Cd Pancho Marrodán (piano) i Mariona Montagut (violí).  L’acompanyen algunes vegades en l’espectacle Xavier Monge (piano) i David Esterri (viola).
 
El concert començarà a les 8 del vespre i el preu de l’entrada és de 5 €.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt