Dimarts 20 d'Agost
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-05-2019

Aquest divendres 3 de maig alumnes de l'INS Ciutat de Balaguer duran a terme una jornada de divulgaciˇ al Passeig de l'Estaciˇ de Balaguer. S'hi podrÓ veure una maqueta a escala del sistema solar i enlairament de coets

Aquest divendres 3 de maig alumnes de 1r d'ESO de l'INS Ciutat de Balaguer duran a terme una jornada de divulgació al Passeig de l'Estació de Balaguer. La jornada de divulgació és la culminació d’un projecte Steam que aquets alumnes han estat fent durant dos mesos. 
 
L'activitat consistirà en l’exposició guiada d’una maqueta del sistema solar, amb la novetat que tant la mida dels planetes com la distància entre ells serà a la mateixa escala de les mides i distàncies reals. És a dir que es mantindrà la mateixa proporció. Per tal de mantenir aquestes proporcions, la mostra ocuparà tot el passeig. Així doncs, el sol es trobarà al costat de l'estàtua de Gaspar de Portolà, i l'últim dels planetes serà a prop de l'estació de trens. 
 
Els mateixos alumnes s'encarregaran de fer visites guiades en diferents horaris per tal que els interessats puguin ampliar coneixements sobre l'exposició. Algunes de les visites es faran a grups escolars d'altres centres educatius, que ja han confirmat la seva assistència a l'exposició. 
 
A més, alguns dels alumnes s'encarregaran de donar informació a les consultes puntuals que els visitants els puguin formular. 
 
Un dels atractius de l'activitat serà també l'enlairament de coets casolans, que es durà a terme diverses vegades i en diferents horaris al llarg de la jornada. 
 
L'exposició es podrà visitar des de les 9 del matí i fins a les 7 de la tarda al Passeig de l'Estació de Balaguer. 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt