Warning: getimagesize(http://www.radiobalaguer.cat/portal/data/94bfd7199cf28ad582ef69e17a53bd27projectesteamplanetes3.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /usr/home/radiobalaguer.cat/web/portal/63/0f42fe1352ad3be714d5390c3fb916cb on line 46

Divendres 23 d'Agost
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-05-2019

Aquest divendres 3 de maig alumnes de l'INS Ciutat de Balaguer estan fent una jornada de divulgaciˇ al Passeig de l'Estaciˇ de Balaguer. S'hi pot veure una maqueta a escala del sistema solar i enlairament de coets

Aquest divendres 3 de maig alumnes de 1r d'ESO de l'INS Ciutat de Balaguer estan duent a terme una jornada de divulgació al Passeig de l'Estació de Balaguer. La jornada de divulgació és la culminació d’un projecte Steam que aquets alumnes han estat fent durant dos mesos. 
 
L'activitat consisteix en l’exposició guiada d’una maqueta del sistema solar, amb la novetat que tant la mida dels planetes com la distància entre ells és a la mateixa escala de les mides i distàncies reals. És a dir que es manté la mateixa proporció. Per tal de mantenir aquestes proporcions, la mostra ocupa tot el passeig. Així doncs, el sol es troba al costat de l'estàtua de Gaspar de Portolà, i l'últim dels planetes és a prop de l'estació de trens. 
 
Els mateixos alumnes s'encarreguen de fer visites guiades en diferents horaris per tal que els interessats puguin ampliar coneixements sobre l'exposició. Algunes de les visites es fan a nombrosos grups escolars d'altres centres educatius, que durant aquest matí ja han anat visitant la mostra i fent preguntes als realitzadors. Allà els expliquen la ubicació dels planetes, però també característiques de cadascun d'ells. 
 
Alguns dels alumnes s'encarreguen de donar informació a les consultes puntuals que els visitants els puguin formular. 
 
Un dels atractius de l'activitat és també l'enlairament de coets casolans, que es durà a terme diverses vegades i en diferents horaris al llarg de la jornada. 
 
L'exposició es pot visitar des de les 9 del matí i fins a les 7 de la tarda al Passeig de l'Estació de Balaguer. 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt