Dimarts 20 d'Agost
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-05-2019

L'escola Gaspar de PortolÓ ha estat un dels cinc primers centres de la provÝncia de Lleida seleccionats per l'└rea de Cultura Digital del Departament d'Educaciˇ dins del projecte de transformaciˇ digital que s'estÓ duent a terme.

L'escola Gaspar de Portolà ha estat un dels cinc primers centres de la província de Lleida seleccionats per l'Àrea de Cultura Digital del Departament d'Educació dins del projecte de transformació digital que s'està duent a terme. 
 
Això ha suposat la instal·lació d’equipaments TIC, tant en l’àmbit educatiu com administratiu, prèviament seleccionats pel centre dins d’un catàleg TIC ofertat pel Departament d’Educació.
 
Concretament s’han adquirit 19 tablets de 65”, una per cada classe, 50 chromebooks, 13 tablets de 11“, 4 kits de robòtica i 1 impressora 3D.
 
Aquesta dotació tecnològica suposa un repte important en la millora i l’impuls de l’adquisició de les competències digitals dels alumnes i serà un recurs complementari molt potent en el treball per projectes que s’està duent a terme en el centre. 
 
S’ha adaptat també el Pla TAC a aquests nous equipaments preveient tota una sèrie d’actuacions al llarg de les diferents etapes que suposa un important canvi metodològic (treball entorn GSuite, Classroom, robòtica, impressió 3D,...).
 
El centre té previst participar, properament, en un projecte de transformació digital convocat pel Departament d’Educació on es fomenta l’ús d’aquestes eines digitals en la praxis diària. 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt