Diumenge 18 d'Agost
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

07-05-2019

La quarta ediciˇ del Posa't la Gorra de Balaguer recull mÚs de 90.000 euros. Aquesta Ús la xifra facilitada per la comissiˇ organitzadora desprÚs del recompte final d'aquest esdeveniment solidari

 
La quarta edició del Posa't la Gorra de Balaguer ha recollit més de 90.000 euros. Aquesta és la xifra que ha facilitat la comissió organitzadora després del recompte final  d'aquest esdeveniment solidari l'objectiu del qual és recaptar fons però també sensibilitzar la ciutadania i donar a conèixer el càncer infantil.
 
D'aquests 90.000 euros, 57.000 es destinen a l'AFANOC i la resta estan adreçats a la investigació i la recerca d'aquesta malaltia a través del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).
 
De tot plegat en parla un dels membres de la comissió organitzadora, Joan Arjona, que fa una valoració molt positiva de les xifres assolides.
 
Àudio.....
 
La celebració de diumenge va començar  amb la cursa /caminada amb una participació superior a les cinc mil persones, totes elles amb la seva gorra i samarreta comprada el mateix dia o uns dies abans. Abans del lliurament de premis va tenir lloc un acte institucional conduït per la presentadora de Lleida TV, Mariví Chacón,  on es va fer el lliurament de la distinció de gorres d’honor a l’Albert Hermoso (2016), el Robert Martínez (2017) i a la Mari Pau Huguet (2018) per la seva implicació en aquesta festa.  L’acte va acabar amb la lectura del manifest a càrrec de dos membres del grup de joves d’Afanoc de Lleida. 
 
A partir de les 11 va iniciar-se  la 4a FIRA DELS SOMNIS, un espai obert i gratuït on es dona tot i no es ven res. Uns 350 voluntaris van oferir als infants i joves  135 activitats lúdiques  i tallers educatius agrupats per espais.
 
En aquesta fira hi sobresurten com a llocs singulars el bosc dels somnis, un espai  on tots els escolars i avis  de la Noguera expressen la seva sensibilitat artística i humana mitjançant materials reciclats, amb un poble encantat, per al més petits, ple de laberints i places i el passeig dels Pobles que acull dinou municipis de la comarca de la Noguera i rodalies on promocionen les seves particularitats i potencialitats en format lúdic. 
 
Precisament, els laberints han estat una de les novetats d'enguany. Segons Arjona, cal anar innovant per mantenir viva la Fira dels Somnis.
 
Àudio.....
 
Des de la Comissió organitzadora també agraeixen als voluntaris, monitors, brigada municipal, col•laboradors, institucions i públic en general la seva implicació en aquesta festa solidària.
 
Àudio....
 
La diada va acabar amb un dinar solidari, un sorteig de regals oferts pels comerços i un ball de fi de festa. Cal destacar també la col•laboració de més d’un centenar d’empreses i entitats que van omplir de pancartes el mur de la generositat a l’entorn del riu Segre. 
 
 
Àudios a ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt