Diumenge 18 d'Agost
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-05-2019

Aquesta mitjanit ha comenšat la campanya electoral de les municipals del 26M. A Balaguer es presenten set candidatures, els caps de llista de les quals van protagonitzar ahir un debat a la sala d'actes de l'ajuntament

Aquesta mitjanit ha començat la campanya electoral per a properes les eleccions municipals del 26M. Un total de 7 candidatures concorreran a les eleccions a la ciutat de Balaguer: Junts per Balaguer, ERC, el PSC, la CUP, Balaguer ARASÍ-ECG,  C's, i PP, grups aquests dos últims sense representació actualment al consistori. 
 
Poc abans de l'inici oficial de la campanya, tots els caps de llista, excepte el del PP que va declinar la invitació, van participar en un debat a la sala d'actes de l'ajuntament organitzat pel Cercle de Promoció Econòmica i d'Iniciatives de Balaguer i comarca i retransmès en directe per Ràdio Balaguer.
 
El debat es va celebrar de forma correcta i respectuosa per part dels diferents candidats que van explicar als assistents i als oients algunes de les principals propostes dels seus programes electorals, propostes totes elles, per fer un Balaguer millor, pròsper en l'àmbit econòmic, social, cultural, comercial, turístic i esportiu, un Balaguer, en definitiva, proper a la ciutadania i on hi hagi qualitat de vida.
 
Per part de Balaguer Ara sí, el seu cap de llista, Joan Pla, va parlar de millorar l'atenció a les persones i de crear una regidoria de carrer.
 
Àudio......
 
Per part de Ciutadans, el número dos de la llista, Sergi Casanova, que va substituir en el debat l'alcaldable, Pepi Martínez, que no hi va poder assistir per qüestions personals, cal un Balaguer digne, amb carrers nets, sense grans luxes i sense grans impostos.
 
Àudio.....
 
El cap de llista de la CUP, Josep Maria Colea, va parlar d'un Balaguer que tingui en compte les necessitats de les persones, necessitats socials, econòmiques i ambientals. En aquest sentit, destacava la importància de la participació ciutadana.
 
Àudio.....
 
Per part del PSC, Carlos Garcia, va parlar de tres objectius per fer una ciutat millor: impulsar l'economia, fer una ciutat moderna i fer una ciutat solidària.
 
Àudio.......
 
En nom de Junts per Balaguer, el seu cap de llista, Josep Maria Roigé, va parlar d'un Balaguer just per a tots els ciutadans.
 
Àudio.....
 
Finalment, el cap de llista d'ERC, Jordi Ignasi Vidal, va parlar d'un projecte per Balaguer ambiciós però realista i que compti amb la participació de la ciutadania. 
 
Àudio......
 
Pel que fa al debat es va dividir en quatre blogs: promoció econòmica: indústria, comerç i turisme; comunicacions i noves infraestructures; finances municipals i aspectes del programa electoral.
 
Després del debat, els diferents candidats acompanyats per altres membres de les seves candidatures, van procedir a fer la tradicional enganxada de cartells per donar inici oficialment a la campanya electoral.
 
D'altra banda, des de l'Associació de Veïns del Centre Històric organitzen un altre debat. En aquest cas es farà el dimarts 14 de maig, en plena campanya electoral, i sota el títol de Què en volem fer del centre històric ?
 
El debat  es dividirà en tres blogs: promoció econòmica, comerç i turisme, espais públics i cohesió social.
 
També aquest serà retransmès en directe per Ràdio Balaguer.
 
 
Àudios a ràdio a la carta
 
 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt