Diumenge 07 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-05-2019

L'ajuntament de Balaguer posa en marxa el projecte dels Agents CÝvics dins del Programa Treball als Barris. La seva tasca se centrarÓ, sobretot, en el foment del reciclatge i en la difusiˇ de la campanya Flors als balcons.

L'ajuntament de Balaguer ha posat en marxa  el projecte dels Agents Cívics dins del Programa Treball als Barris. El projecte tindrà una durada de 6 mesos i ha suposat la contractació de quatre agents i una coordinadora.
 
La tasca de les agents cíviques aquest any se centrarà en fomentar el reciclatge i la separació de residus explicant, sobretot als comerços, com s'ha de fer la recollida selectiva. 
 
Ho detalla tot seguit la coordinadora, Marta Cullerés.
 
Àudio….
 
Els agents cívics també faran tasques de difusió de comportaments cívics, de compliment d'ordenances així com de la campanya FLORS ALS BALCONS, a través de la qual l’Ajuntament tornarà a regalar aquest any una planta a tots els veïns i veïnes del barri, una informació aquesta que els agents cívics ja van començar a difondre la setmana passada, segons explica la mateixa Marta Cullerés. 
 
Àudio......
 
Des de Treball als Barris s’actua des de la vessant social, urbanística i turística. La campanya de regalar una planta engloba la vessant social i la turística i potencia el fet de ser una Vila Florida, al mateix temps que difon les actuacions de revegetació que s’estan fent al C/Arços dins del projecte Enjardinament.
 
Els veïns i veïnes del Centre Històric podran passar a recollir la planta (amb la butlleta que se’ls ha enviat a casa) el dissabte 18 de maig de 17-20 hores davant de l’Ajuntament de Balaguer. 
 
D'altra banda, es preveu que també en el marc del Treball als Barris comenci a primers de juny el programa d'acompanyament a les persones grans amb la contractació de cinc persones més.
 
Àudios a ràdio a la carta, informatius.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt