Diumenge 31 de Maig
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-05-2019

L'Associaciˇ de Ve´ns del Centre Hist˛ric de Balaguer organitza aquest dimarts un debat electoral amb els candidats a l'alcaldia. El debat serÓ retransmŔs en directe a 2/4 de 9 del vespre per RÓdio Balaguer.

Ràdio Balaguer torna a retransmetre en directe un debat amb els candidats a l’alcaldia de Balaguer. El passat dijous va ser retransmès el que va organitzar el Cercle de Promoció Econòmica i d'Iniciatives de Balaguer i comarca i aquest dimarts dia 14 serà el torn de l’organitza’t per l’Associació de Veïns del Centre Històric. En aquest cas, a diferència de l'anterior, els candidats sí que podran demanar el vot al tractar-se d'un debat en plena campanya electoral. 
 
El debat estarà moderat pel president de l'Associació, Jaume Marvà i porta per títol Què en volem fer del centre històric ? 
 
En el debat hi participaran les Associacions de comerciants del Centre Històric, el Col•lectiu Pas a Pas Balaguer i l'Associació Dóna Pas. També el públic assistent podrà formula preguntes, segons ha explicat a aquesta emissora Jaume Marvà.
 
Àudio......
 
Els tres blocs en què es dividirà el debat són: promoció econòmica, comerç i turisme; espais públics i cohesió social.
 
Àudio.....
 
Per a cada bloc, hi haurà un primer torn amb intervencions de tots els candidats. Posteriorment a aquest primer torn, tots els candidats podran sol•licitar un segon torn per a rèpliques o al•lusions. El moderador serà qui concedirà els torns de paraula en aquest segon torn opcional.
 
Finalment. són 8 les candidatures que concorreran a les eleccions municipals del proper 26 de maig a la ciutat de Balaguer, Junts per Balaguer, ERC, el PSC, la CUP, Balaguer ARASÍ-ECG,  C's, PP i VOX grups aquests tres últims sense representació actualment al consistori. Precisament aquest últim partit, VOX, concorrerà a les eleccions municipals de Balaguer després que la Junta Electoral Provincial no hagi acceptat, finalment, les dues renúncies, que en un principi havien deixat el partit fora dels comicis en no arribar als 17 membres.  
De moment, a l'espera de confirmar l’assistència al debat dels alcaldables del PP i VOX, s’espera que hi participin la resta de partits amb petits canvis pel que fa als seus representants. Així, en el cas de la CUP participarà en el debat d'avui la número dos, Marta Burgell, i en el cas de Ciutadans hi participarà Cristina Daza. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt