Diumenge 18 d'Agost
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

16-05-2019

L'Associaciˇ El SaŘc de Montgai presenta avui a Balaguer una de les seves iniciatives, l'Escola Bosc, un projecte educatiu adrešat a infants de 2 a 6 anys

L'Associació El Saüc de Montgai presenta avui a Balaguer un dels seus projectes, l'Escola Bosc, un projecte educatiu adreçat a infants de 2 a 6 anys que, segons ens ha explicat una de les seves membres, Arantxa Luque, es basa en tres pilars: el contacte amb la natura, el joc lliure i espontani i el respecte per les necessitats dels més petits.
 
Àudio 
 
Per Arantxa Luque és molt important el contacte dels infants amb la natura i que s'identifiquin amb ella per poder aprendre els que ens ofereix. Alhora, explica que aquestes "escoles bosc" són iniciatives que es practiquen molt al nord d'Europa i encara poc conegudes aquí.
 
Àudio 
 
L'Escola Bosc el Saüc és una escola a l'aire lliure i compta amb el suport de l'ajuntament de Montgai, que cedirà un espai municipal per fer-hi un refugi.
 
Àduio…..
 
L'Escola Bosc El Saüc es posarà en marxa al setembre a Butsènit d'Urgell durant els matins, de dilluns a divendres, tot i que ja estan pensant en ampliar horaris a la tarda dos dies a la setmana i fer sortides familiars els caps de setmana.
 
Àudio 
 
Per a més informació i inscripcions a l'escola, les persones interessades poden consultar el web sauceducacioviva.wordpress.com o trucar als telèfons 606597090 o 652591177
 
La presentació de l'Escola Bosc El Saüc avui a Balaguer es fa a les 20 h al local de l'Amanit, al carrer Barcelona, 72.
 
Àudios a Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt