Dijous 20 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

18-05-2019

Aquest dissabte s'han entregat mÚs 300 plantes als ve´ns del Centre Hist˛ric per a guarnir amb flors els seus balcons en el marc del projecte Viles Florides. Avui s┤obre inscripcions per al 2n Concurs 'Flors als balcons' extensiu a tota la ciutat.

Aquesta tarda s’ha fet entrega de més 300 plantes als veïns del Centre Històric perquè guarneixin amb flors els seus balcons en el marc del projecte Viles Florides. Prèviament els darrers dies s’ha enviat una carta a tots els veïns residents del Centre Històric per explicar-los la iniciativa, i amb una butlleta d’inscripció per demanar la planta. El repartiment de les plantes amb flors s'ha fet davant de l'Ajuntament i les encarregades d’entregar les plantes han estat les agents cíviques que durant els darrers dies han estat informant als veïns sobre la campanya Viles Florides que es va iniciar l’any passat 
 
Precisament ll jurat de Viles Florides va visitar el passat mes d'abril la ciutat de Balaguer, una visita amb la qual la ciutat vol donar continuïtat al projecte iniciat l'any passat, en què la capital de la Noguera va aconseguir dos flors d'honor en la gala d'entrega dels guardons celebrada a Vila-seca. 
 
En aquest visita es va facilitar al jurat una memòria de la feina tècnica que s'està fent en aquests moments en alguns del espais naturals i patrimoni vegetal de la ciutat, zones properes al Firal, el carrer dels Arços, la zona del Sant Crist, els horts comunitaris i una part del centre històric. En aquests espais s'han vist les darreres millores i enjardinaments dels projecte Treball als Barris. 
 
També aquest dissabte s’ha obert el termini d’inscripció per participar al 2n Concurs “Flors als balcons” (2019) per tal de guarnir els balcons i jardins de Balaguer i fer l’entorn més agradable. 
 
L’objectiu d’aquest concurs és afavorir la implicació dels veïns i veïnes en  l'augment de la vegetació de Balaguer no només ara sinó durant tot l'any creant un entorn més agradable i millorant el paisatge urbà.
 
L’any passat el concurs va tenir molta acceptació i, per això, aquest any es fa extensiu a tota la ciutat i s'inclouen noves categories. S'ha passat de dos a quatre: Balcons Centre Històric, Balcons Balaguer, Jardins i Equipaments públics. Les persones interessades es poden inscriure del 18 de maig fins al 7 de juny a l’Ajuntament i el concurs serà la setmana del 17 al 21 de juny del 2019.  Tots els balcons i jardins han de ser visibles des de la via pública.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt