Dimecres 23 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

20-05-2019

Aquest matí s'ha dut a terme la recepció per part de l'alcalde de Balaguer dels alumnes estrangers que aquest dies visiten la ciutat en el marc del projecte Little Sociopreneurs, en el que participa l'escola Vedruna amb els alumnes de 5è

Els alumnes que aquests dies visiten Balaguer procedeixen de Xipre, que hi participa amb dues escoles, Bulgària i Croàcia. Dins del projecte Erasmus també hi ha una escola d'Eslovènia, que no ha assistit a la trobada ja que els seus nens són més petits. 
 
Els alumnes arribar dissabte i van ser acollits per famílies de la mateixa escola. 
 
El diumenge van visitar el municipi de Penelles i el Balcó de Santa Linya. La visita de Penelles formava part del projecte, ja que un dels principals eixos d'aquest és el foment de l'emprenedoria des de la vessant social i cultural i Penelles és una mostra perfecta d'aquesta emprenedoria cultural. 
 
Aquest matí els alumnes ha estat rebuts a la Sala d'Actes de l'ajuntament de Balaguer per l'alcalde de la ciutat, que els ha fet un petit obsequi. A la tarda faran una visita turística per la ciutat. 
 
Demà dimarts es faran activitats a l'escola dins del projecte i el dimecres, últim dia de l'estada, aniran a Barcelona per conèixer l'obra de Gaudí. 
 
Els alumnes de les dues línies de 5è de l'escola Vedruna de Balaguer que aquest cop han estat els amfitrions, viatjaran l'any que ve a Xipre, també dins del projecte. Així mateix, professors de totes 6 escoles han estat i continuaran durant els propers mesos fent trobades de formació. 
 
El projecte 'Petits socioemprenedors' vol fomentar l'emprenedoria social, però té també un sentit més ampli, ja que inclou valors morals, empatia, innovació social, responsabilitat social i sostenibilitat ambiental. 
 
Les nostres escoles participants treballen juntes i intercanvien pràctiques per implementar activitats empresarials socials, fent ús d’aprenentatge integrat de llengües estrangeres, experimentant i practicant diferents tipus d’arts i complint el patrimoni cultural de cada regió.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt