Dilluns 23 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

20-05-2019

L'ajuntament de Balaguer instalĚlarÓ cendrers a les papereres de la ciutat. La mesura pretÚn evitar que es llencin burilles al terra i conscienciar la ciutadania de la importÓncia de tenir un espai p˙blic net.

L'ajuntament de Balaguer instal·larà properament cendrers a les papereres de la ciutat. La mesura pretén evitar que es llencin burilles al terra  i forma part de la campanya iniciada el juliol de l'any 2017 "Siguem cívics" centrada en la seva primera fase en les mascotes. Aleshores, la campanya incidia molt en la recollida de les femtes dels animals, en el fet de portar els gossos lligats i en la instal·lació dels corresponents xips

Ara, segons explica el regidor d'Urbanisme, Gerard Torres, es vol incidir en el tema de les burilles.

Àudio 

En total, s'instal·laran 50 cendrers en diverses zones de la ciutat i l'objectiu és, almenys, reduir entre un 40 i un 50 % les burilles que actualment hi ha en els carrers de Balaguer.

Àudio….

Com apuntava el regidor, en funció de l'acceptació d'aquests cendrers des de l'ajuntament no descarten instal·lar-ne més. En aquest sentit, Torres demana a la ciutadania que els utilitzi per tenir una ciutat cada vegada més neta.

Àudio…..

El pressupost total d'aquesta iniciativa és de poc més de 1.000 euros.

 

Àudios a ràdio a la carta, Informatius


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt