Diumenge 22 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

20-05-2019

El CF Balaguer obre les portes dels entrenaments dels seus equips de categoria futbol 7. L'equip de coordinaciˇ vol mostrar la metodologia dels seus entrenaments per atreure infants de cara la temporada vinent

El CF Balaguer obre les portes dels entrenaments dels seus equips de categoria futbol 7.  L’equip de coordinació vol mostrar la metodologia dels seus entrenaments per atreure infants de cara la temporada vinent 
 
El CF Balaguer obre les portes dels seus entrenaments dels equips de futbol 7 a partir d’aquest dilluns. L’equip de coordinació vol mostrar la metodologia dels seus entrenaments als infants de la ciutat per tal d’ampliar el nombre de jugadors de cara la temporada vinent.  
 
Les portes obertes es realitzaran a partir d’aquest dilluns fins al final de temporada en els equips de categoria prebenjamí, benjamí i aleví, que segons l'equip de coordinació són les franges d’edat idònies per l’inici de la pràctica d’un esport.  
 
Les portes obertes volen ser un  reclam per ampliar la família del futbol base del club, que enguany ha comptat amb més de 200 jugadors.
 
Els interessats en participar a les portes obertes només han de presentar-se al camp de futbol Municipal de Balaguer, en l’horari d’entrenament dels equips de categoria prebenjamí, benjamí i aleví, que són: Dilluns i dimecres 17.30 a 19.00 per aleví i dimarts i dijous de 17.30 a 19.00 per prebejnamí i benjamí.  

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt