Diumenge 22 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

23-05-2019

Els premis Ziryab de Balaguer de relat breu i composiciˇ arriba a la vuitena ediciˇ. El termini per a la presentaciˇ d'originals Ús el 30 de setembre de 2019. La temÓtica dels premis d'aquest any Ús 'Els llops'.

S’ha presentat la vuitena edició dels PREMIS ZIRYAB de relat breu i de composició per a conjunts instrumentals infantils. Uns premis que van néixer a proposta de l’àrea de cultura de l’ajuntament de Balaguer l’any 2012 per tal d’ampliar el repertori de llegendes ambientades a Balaguer i de composicions musicals per tal de poder-les llegir i interpretar durant la Nit de Llegendes que es celebra a la capital de la Noguera anualment a finals del mes de juny, concretament aquest any serà el divendres 21 de juny.
 
Els Premis Ziryab 2019, que consten de dues vessants, de relat breu i de composició per a conjunts instrumentals infantils tenen una la següent dotació econòmica en premis:
 
El premi Ziryab de relat breu: 
 
1r premi de 600 euros i 1 accèssit de 200 euros
 
El premi de composició per a conjunts instrumentals infantils: 
 
1 premi de 1000 euros i 2 accèssits sense dotació econòmica
 
La temàtica dels premis d’aquest any és “Els llops”, coincidint amb l’Any dels Llops, una iniciativa que s’està duent a terme des de diferents equipaments culturals municipals a propòsit de la novel.la de l’escriptor balaguerí Francesc Puigpelat.
 
Els relats han d’estar ambientats a la ciutat de Balaguer i/o al seu voltant i els participants tenen fins al 30 de setembre per presentar els originals, que poden presentar-se a la biblioteca municipal Margarida de Montferrat, al Museu de la Noguera i a l’Escola Municipal de Música.
 
El lliurament dels premis tindrà lloc el 8 de novembre, just després del pregó de les Festes del Sant Crist d’aquest any 2019.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt