Diumenge 22 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

23-05-2019

La Biblioteca Margarida de Montferrat acull la Xerrada 'Auxili, el meu bebè no para de plorar! què puc fer? Consells per a les famílies'. La xerrada ha anat a càrrec de Francesc Domingo i Salvany, pediatra del CAP de Balaguer.

La Biblioteca Margarida de Montferrat ha acollit avui la xerrada 'Auxili, el meu bebè no para de plorar! què puc fer? Consells per a les famílies. Com podem prevenir el maltractament infantil per sacsejament?"
 
Darrerament dos bebès de pocs mesos de vida han sofert o bé seqüeles greus o bé han mort arran del sacsejament per part dels adults responsables. Aquesta realitat ha posat sobre la taula un problema de salut, una forma de maltractament infantil.
 
Des de l’Associació Catalana per la Infància Maltractada (ACIM) i la Secció Materno infantil del CAP de Balaguer plantegen aquesta xerrada-col•loqui amb uns objectius clars:
 
• Visibilitzar una forma de maltractament infantil poc conegut i les conseqüències que pot comportar
 
• Veure amb uns altres ulls, i entendre, les raons que hi porten
 
• Oferir orientacions i mesures de prevenció primària que permetin als pares i a les mares trobar alternatives al sacseig quan el seu bebè no para de plorar. 
 
La xerrada ha anat a càrrec de Francesc Domingo i Salvany, pediatra del CAP de Balaguer.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt