Dissabte 19 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

24-05-2019

L'Associació Reintegra i l'Ajuntament de Balaguer signen un conveni de col·laboració pel projecte Singulars. El conveni l'han signat l'alcalde Jordi Ignasi Vidal i Gemma Gallart, presidenta de l'Associació a les terres de Lleida.

L’Associació Reintegra desenvolupa un projecte de formació i orientació laboral a la comarca de la Noguera adreçat a joves aturats de 16 a 29 anys. Es tracta del projecte Singulars que forma part del programa “Som Joves”, un programa de formació i orientació laboral destinat a joves balaguerins i de la comarca que no estudien ni treballen.
 
La finalitat és treballar de forma conjunta per millorar l’ocupabilitat de les persones joves del municipi i comarca de la Noguera amb l’objectiu de la inserció laboral. 
 
El projecte Singulars, que ja està en marxa, imparteix un curs de soldadura amb insercions en aquests moments i un d’hosteleria amb 5 insercions. S'espera incrementar i millorant els resultats i aconseguir la inserció dels/les 20 joves. En el projecte s'han tingut en compte les necessitats reals dels empresaris de la zona i, alhora, les expectatives que tenen els joves.
 
El projecte inclou tutoria i acompanyament en el procés d’orientació i desenvolupament i millora competencial en una fase de formació professionalitzadora consistent en uns cursos amb pràctiques incloses en empreses de Balaguer i comarca.
 
Noticia en ampliació

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt