Dilluns 16 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

01-06-2019

Fins el 30 de juny, més de 30 municipis catalans, entre ells Balaguer participen en la novena edició de la campanya de dinamització del comerç de proximitat 'Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir'

La campanya té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics dels municipis. 
 
En el cas de Balaguer aquest és el quart any que s’adhereix a aquesta iniciativa que a banda de dinamitzar el comerç, potencia el turisme al centre històric.
 
La campanya consisteix en premiar les compres al centre històric.Per cada compra en els comerços participants el client rebrà una butlleta que l’habilitarà per participar en el sorteig que consisteix en experiències gastronòmiques, nits d’hotel, visites guiades o entrades per espectacles entre d’altres.
 
Cada ciutat sortejarà tants premis con ciutats participen, aquests seran per a dues persones, la qual cosa farà que sigui una campanya turística de gent de totes aquestes ciutats que podran visitar i gaudir de la resta de poblacions.
 
A Balaguer, el premi és una visita guiada pels carrers i places del Centre Històric, una visita a l’església gòtica de Santa Maria i un recorregut per les Muralles gòtiques, entrades pel Museu de la Noguera i el Centre d’Interpretació de l’Or del Segre, un dinar per a dues persones en un restaurant de la ciutat i un lot de productes de la terra.
 
A Balaguer el sorteig i el lliurament de premis es farà el 4 de juliol i la trobada de les  parelles guanyadores que els haurà tocat Balaguer el 21 del mes de setembre. 
 
La campanya està impulsada per la Generalitat i les quatre diputacions i aquí a Balaguer s'espera que participin uns vuitanta establiments. 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt