Diumenge 20 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tŔcnica
'L'alimentaciˇ i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-06-2019

L'espectacle AladÝ i la llÓntia meravellosa, a cÓrrec dels alumnes de l'Orquestra de l'Escola Municipal de M˙sica de Balaguer, va posar ahir diumenge punt i final al primer cicle Assolellats, que durant un mes ha acostat la cultura als parcs de la ciutat

L'espectacle Aladí i la llàntia meravellosa, a càrrec dels alumnes de l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Balaguer, va posar ahir diumenge punt i final al primer cicle Assolellats, que durant un mes ha acostat la cultura als parcs de la ciutat. 
 
L'Assolellats va néixer amb la voluntat de donar continuïtat al cicle que es va iniciar el passat hivern amb l’Emboirats, espectacles familiars de petit format en equipaments municipals de la ciutat. A més, l’Assolellats volia també formar part de les manifestacions culturals de Balaguer dedicades al públic familiar. Aquest cercle que el forma una mostra ja consolidada com és el Mercat del Conte Infantil de Balaguer, l’Eencontats, amb quatre edicions anuals ja realitzades o la Setmana Cultural de Sant Jordi, l’Enamorats, amb diversos actes la setmana que es celebra la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya.
 
Des del diumenge 12 de maig, l'Assolellats ha portat 4 espectacles al parc del monestir de Santa Maria de les Franqueses, al de l'Avinguda Països Catalans, al parc del Secà i aquest darrer a la recent remodelada plaça de Joaquima de Vedruna. A més l'espectacle ha apostat per diverses disciplines com són el circ, la dansa o la música. 
 
En l'espectacle d'aquest diumenge, alumnes de l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Balaguer van fer una mostra dels instruments de l’orquestra i les seves possibilitats sonores dins d’aquesta formació a partir de l’adaptació musicada d’un conte popular. Es va fer a les 12 del migdia a la plaça de Joaquima Vedruna. 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt